december, 2019

2019zo01dec00:00za28maa(maa 28)14:00evenementen tot 1 september a.s. zijn afgelast en of uitgesteldSchilder-, teken-, fotowedstrijdThema:Cultuur & educatie

Meer

Event Details

Samen vrijheid vieren en herdenken – het is een groot voorrecht om al 75 jaar in VRIJHEID TE  mogen leven.  
Ook het Achterhoeks Kunstcafé vindt het belangrijk stil te staan bij het komende jaar 2020, het jaar dat het 75 jaar geleden is dat ons land na 5 jaar oorlog bevrijd werd.

Wij doen dit door middel van een schilder- en fotowedstrijd met als thema
’75 jaar Vrijheid’ in samenwerking met Foto Garretsen, Boekhandel Messink & Prinsen, Effen Anders Bloembinders en het Nationaal Onderduikmuseum.
Wij nodigen iedereen uit om te laten zien wat die ‘Vrijheid’ in de ruimste zin van het woord voor je betekent in de vorm van een schilderij, tekening of foto. Creatiever kunnen we onze vrijheid niet vieren.
Doe mee en misschien mag jij met je werk in het  Nationaal Onderduikmuseum exposeren…. Iedereen kan hieraan meedoen: van beroeps- maat ook amateurkunstenaars van jong tot oud, geef je creativiteit de vrijheid om er iets moois van te maken.

Deze schilder-, teken- en fotowedstrijd is een activiteit verspreid over 4 maanden. Wij nodigen iedereen uit om te laten zien wat die ‘Vrijheid’ in de ruimste zin van het woord voor je betekent in de vorm van een schilderij, tekening of foto. Meer informatie en het deelnameformulier is te vinden op onze website www.achterhoekskunstcafe.nl

Flyers met informatie zijn verkrijgbaar bij de volgende adressen:

Aalten

Nationaal Onderduikmuseum – Markt 12,

Boekhandel Messink & Prinsen – Landstraat 39,

Foto Garretsen – Bredevoortsestraatweg 33,

Effen Anders Bloembinders – Haartsestraat 1,

Bibliotheek Aalten – Hogestraat 10

Dinxperlo

Effen Anders Bloembinders – Aaltenseweg 6,

Klein Theater  Dinxperlo – Maurits Prinsstraat 6

Bredevoort

Koppelkerk – Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort

 

 

Tijd

December 1 (Zondag) 00:00 - Maart 28 (Zaterdag) 14:00

Organisator

Achterhoeks Kunstcafé0543 723651 info@achterhoekskunstcafe.nl