Hulp nodig?

De werkgroep 75 jaar bevrijding gemeente Aalten zet zich in om onze vrijheid SAMEN en met ELKAAR te vieren, binnen de gemeente Aalten. De leden van de werkgroep zijn uw vraagbaak als u een activiteit wilt organiseren en/of wilt laten samensmelten met activiteiten van anderen. De leden van de werkgroep denken met u mee en kunnen u in contact brengen met andere organisaties.

Download Praktische informatie 75 jaar bevrijding.

 

Werkgroep 75 jaar bevrijding gemeente Aalten

Jan ter Haar

Mijn naam is Jan ter Haar en ik woon in Lintelo. Ik verzorg trainingen en coaching voor bedrijven en instellingen op het gebied van communicatie en leidinggeven. Ook ben ik psychotherapeut en heb ik mijn eigen praktijk aan huis. Ik ben voorzitter van Stichting Aalten Promotie sinds 2014 en organiseer hiervoor diverse evenementen. Daarnaast organiseer ik voetbaltrainingskampen naar onder andere Turkije, Italië en Duitsland. Namens de gemeente Aalten ben ik Centrum Contactpersoon; ik geef bijv. advies voor leegstaande winkelpanden.
Aalten

Steffan Rexwinkel

Mijn naam is Steffan Rexwinkel en woon in Dinxperlo. Sinds 2003 werk ik als sociaal werker in Dinxperlo. Eerst bij het Sociaal Kultureel Centrum en later Figulus Welzijn. Mijn werk doe ik met veel plezier. Het verbinden en ondersteunen van leuke initiatieven en het werken met de inwoners vind ik erg leuk. Samen naar een doel toewerken waarbij iedereen zijn steentje kan bijdragen. Hierbij past natuurlijk ook 75 jaar samen vrijheid vieren.Dinxperlo

Richard Jongetjes

Mijn naam is Richard Jongetjes en ik ben sinds september 2017 de Talentverbinder van de gemeente Aalten. Via deze functie zet ik me in om organisaties en groepen (maar ook individuen) te verbinden. Ik organiseer o.a. ‘aanjaagprojecten’ om dit te bewerkstelligen. Ik heb daarvoor zo’n 20 jaar in de muziek-en festivalwereld gewerkt. De laatste 10 jaar was ik ook hogeschooldocent op Windesheim in Zwolle. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf Glimlach producties, een organisatie-en adviesbureau gericht op educatie, cultuur en welzijn.

Bredevoort